۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۱۶

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران:

حوزه و دانشگاه در طراحی استراتژی‌های مقاومت نقش‌آفرینی کنند

حوزه و دانشگاه در طراحی استراتژی‌های مقاومت نقش‌آفرینی کنند

بابل - مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: حوزه و دانشگاه باید در طراحی استراتژی‌های مقاومت در زمینه‌های مختلف نقش‌آفرینی کنند.

حجت‌الاسلام ناصرشکریان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان خصوصاً شهید مفتح و به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و با تأکید بر درک متقابل این دو نهاد مقدس و تأثیرگذار در مسیر توسعه و پیشرفت کشور اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه اندیشه ناب امام راحل و استراتژی و راهبرد ثابت جمهوری اسلامی ایران است که می‌تواند ظرفیت‌های نظام را به منصه ظهور برساند.

وی بابیان این‌که دشمنان نظام اسلامی تاب و تحمل تفکرات حوزوی و دانشگاهی را ندارند، تصریح کرد: وحدت حوزه و دانشگاه موجب ارتقای قدرت نرم جمهوری اسلامی در برابر مکاتب مادی‌گرای غرب است، در حقیقت برآیند نهایی تحقق وحدت حوزه و دانشگاه تعالی قدرت نرم نظام اسلامی در مقابله با مکاتب الحادی است.

شکریان با تشریح نقش و جایگاه حوزه و دانشگاه در بخش‌های مختلف نظام اسلامی ایران، اظهار کرد: نقش انسان‌ساز حوزه‌های علمیه در کنار رسالت فراهم‌سازی امکانات مادی و معنوی کشور برای تعالی و سعادت کشور به‌هیچ‌عنوان برای نظام سلطه قابل‌هضم نیست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، رشد و توسعه جامعه اسلامی را وابسته به وحدت حوزه و دانشگاه دانست و ادامه داد: در نقش این دو نهاد در طراحی استراتژی‌های مقاومت در زمینه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی بسیار مهم و قابل‌توجه است، به‌عبارت‌دیگر نقش حوزه و دانشگاه در طراحی هندسه قدرت در جغرافیای جهان اسلام موردتوجه است.

وی خواستار تعامل و هم‌اندیشی مستمر اساتید حوزه و دانشگاه در طول سال شد و گفت: نگرش مقطعی به مقوله وحدت حوزه و دانشگاه چاره‌ساز نیست، حوزه و دانشگاه باید بتوانند به شبهات و سؤالات نسل حاضر که انقلاب اسلامی و نفس قدسی امام راحل را درک نکرده‌اند جواب دهند.

حجت‌الاسلام ناصر شکریان خاطرنشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه موجب پیشرفت و تعالی علوم و فناوری در کشور خواهد شد، در حقیقت موتور علمی کشور با دستان طلاب و دانشجویان روشن خواهد کرد، دانشگاه ازلحاظ ساختاری با متد روز ساخته‌شده است و با این روش می‌تواند در جامعه مؤثر باشد، حوزه نیز در عرصه‌های فکری، عقیدتی و عرصه علوم انسانی تأثیرگذار است.

استاد برجسته حوزه علمیه و دانشگاه در مازندران بیان کرد: فاصله گرفتن این دو نهاد علمی و بی‌بهره شدن دانشگاه از علوم اسلامی و نگرش غلط حوزه نسبت به دانشگاهیان موجب سلب اعتماد مردم نسبت به این دو قشر خواهد بود و درنهایت حوزه و دانشگاه نمی‌توانند از علوم و تجربیات یکدیگر برای تعالی و رشد استفاده کنند.

شکریان در ادامه افزود: دانشگاه می‌تواند با استفاده از روحانیان خوش‌فکر و صاحب اندیشه که در حوزه‌های علمیه ازلحاظ علمی و اخلاقی صاحب سبک و نظر هستند، بهره‌مند شود و علوم دانشگاه را ازلحاظ اسلامی و فرهنگ دینی پیش ببرد و ذهنیت منفی میان حوزه و دانشگاه را از بین ببرد و وحدت حوزه و دانشگاه از نقطه نظرات امام خمینی(ره) و آرمان‌های انقلاب اسلامی از آغاز آن بوده است.

حجت‌الاسلام شکریان از شهیدان آیت‌الله بهشتی، آیت‌الله مطهری، آیت‌الله مفتح و حجت‌الاسلام باهنر به‌عنوان شخصیت‌هایی که قبل از انقلاب از حوزه علمیه در دانشگاه سرمایه کردند نام برد و ابراز کرد: هدف این بزرگان نزدیک کردن دانشگاه به معنویت بود.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، نظام ولایی را بالاترین میراث شهدا عنوان کرد و گفت: وظیفه حوزه و دانشگاه است که این میراث بزرگ را حفظ و عواملی که قصد ضربه زدن به‌نظام رادارند رصد کنند تا نظامی که با خون شهدا آبیاری شده سر پا بماند و برای همه جهان الگو باشد.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان در پایان ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص قدرت نفوذ جمهوری اسلامی ایران و محبوبیت آن در بین کشورهای اسلامی خصوصاً کشورهای منطقه و تذکرات پی‌درپی معظم له در خصوص نفوذ دشمن تأکید کرد : هدف اصلی نظام‌های مستکبر عالم و سلطه‌گر در ایران نفوذ است که از شیوه‌های مختلف آن خصوصاً نفوذ فرهنگی درصدد نابودی ماهیت جمهوری اسلامی هستند که باید برای مقابله با آن حوزه و دانشگاه وحدت و اهتمام بیشتری داشته باشند.

کد خبر 3001419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha